Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Center for Dansk og Integration

Om Center for Dansk og Integration

På Center for Dansk og Integration, også kaldet CDI, tilbyder vi danskundervisning til udlændinge. Vi har også ansvaret for integrationsarbejdet i Køge Kommune.

Integrationsindsats og sprogskole samlet under et tag

Center for Dansk og Integration er en offentlig institution under Køge Kommune. CDI samarbejder med Stevns Kommune. Vi har mellem 300 og 400 kursister på Danskuddannelserne. Vi har vundet Undervisningsmiljøprisen med den begrundelse, at vi har fokus på at udvikle lærings- og undervisningsmiljøet med aktiviteter, der både støtter op om kursisternes sprogudvikling og deres integration i lokalsamfundet. Kursisterne bliver inddraget og involveret i lokalmiljøet, og får på den måde mulighed for at bruge sproget i autentiske sociale sammenhænge. Læs mere om sprogskolen her.

Center for Dansk og Integration har ansvar for Køge Kommunes integrationsindsatser. Læs mere om integrationsafdelingen og om Køge kommunes Integrationsrådet.  

 

Faciliteter på CDI

Vi har dejlige lyse undervisningslokaler og et mindre udeområde. I pauserne kan du hygge dig med dine medkursister i vores store aula. Her er masser af borde og stole og sofaer. 

Kommer du i bil, har vi gratis parkeringspladser lige bag bygningen. Kommer du med tog eller bus ligger CDI lige ved siden af Ølby station. 

Få minutters gang fra Center for Dansk og Integration har du mulighed for at købe frokost i 7-Eleven og flere forskellige supermarkeder. På CDI er der mulighed for at købe kaffe i en kaffeautomat.

Reception

I receptionen er vores receptionist parat til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du kan have om din Danskuddannelse.

Vejledning

Center for Dansk og Integration har en vejleder som hjælper dig med at blive indplaceret på det rigtige danskuddannelsesniveau. Du kan ligeledes snakke med vejlederen, hvis du ønsker at skifte danskuddannelse.

WiFi - trådløst net

Vi har trådløst net, så alle kan komme på nettet enten fra skolens computere, eller fra deres egen bærbar PC, tablet eller smartphone. 

Interaktive tavler

I alle lokaler har vi interaktive tavler. Her kan lærerne og kursisterne: 

  • skrive på tavlen og gemme det skrevne som fil   
  • inddrage medbragte filer 
  • koble sig direkte til internettet med billeder, film, lyd og tekster

Hvor ligger CDI?

Vi bor i Ølbycenter 53, 4600 Køge. Det er lige ved siden af Ølby Station, motorvejen og ca. 15 minutters gang fra Køge Centrum. Vi har også undervisningstilbud på FGU Klemmenstrupgård.

Job hos os

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til cdi@koege.dk. Du kan også besøge Køge Kommunes hjemmeside, hvor du kan se, om vi har ledige stillinger.

Klager

Hvis du ønsker at klage til Center for Dansk og Integration er det muligt at klage både skriftligt og mundtligt. 

Vi opfordrer til at du udfylder denne klageskabelon og sender til klagecdi@koege.dk

Oplysningspligt

Herunder finder du information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Join our free Danish classes today! Start til gratis danskundervisning i dag

Center for Dansk og Integration

Ølbycenter 53 

4600 Køge

CVR: 29 18 93 74

 

Telefon: 56 67 66 60

Mail: cdi@koege.dk

 

Åbningstider i receptionen

Undervisningstid

Nyttige links